Bovi & Ox werkt voor bijzondere situaties samen met gespecialiseerde dienstverleners op fiscaal terrein. We zijn trots op onze samenwerking met Herreveld Van Sprundel & Partners, een hoogwaardig nichekantoor dat zich richt op fiscale dienstverlening aan ondernemers en vermogende particulieren.

Ervaren fiscalisten met brede vakkennis

De fiscalisten van Herreveld Van Sprundel & Partners zijn zeer ervaren advocaten en belastingadviseurs die hun strepen hebben verdiend. Hun brede vakkennis, die zich naast het fiscale ook uitstrekt tot governance en bescherming van privacy, maakt hen een goede en fijne gespreks- en samenwerkingspartner. Een voorbeeld van hun dagelijkse praktijk betreft het anonimiseren van vermogen.

Hoogwaardige, creatieve en no-nonsense dienstverlening

Herreveld Van Sprundel & Partners B.V. heeft een duidelijke focus: (internationaal) belastingrecht voor familiebedrijven. Er wordt gewerkt op basis van persoonlijke aandacht en een persoonlijke relatie met cliënten. Als trusted tax team richt Herreveld Van Sprundel & Partners B.V zich op ontzorgen, zodat u kunt ondernemen. Niet werken in grote teams, maar de beste persoon ‘on the job’ – waarbij hoogwaardige, creatieve en no-nonsense dienstverlening voorop staat.

In deze missie en werkwijze hebben we elkaars gelijke gevonden.

Meer weten over onze partner? Bekijk dan: https://www.hvstax.nl/