Family office finance support

Vindt u het in de complexer wordende financiële wereld steeds uitdagender het overzicht te houden in de financiële situatie van uzelf of uw klanten? Bovi & Ox begrijpt als geen ander wat kapitaalkrachtige families drijft en vormt de vertrouwelijke basis om optimaal van vermogen te genieten. Als lid van de NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) zijn wij voor al onze klanten een loyale partner met expertise in zakelijk en privaat vermogen. We dragen zorg voor álle zaken achter de voordeur en maken het verschil met specialistische, financiële kennis waarop familiebedrijven nog generaties lang kunnen voortbouwen.

  

Bekijk ons dienstenaanbod
een aanspreekpunt

{ Eén aanspreekpunt }

Efficiënter financieel beheer dankzij één partij die dit centraal aanstuurt.

{ Meer controle }

Meer overzicht in de financiën en grip op de cashflow-positie door continue monitoring.

integriteit bovi ox

{ Integriteit }

Vertrouwelijkheid en veilige omgang met persoonlijke data staan centraal bij onze werkwijze.

Dé expert in finance en administratie

Bovi & Ox is gespecialiseerd in zakelijke en private aangelegenheden op het gebied van accountancy en administratie. Oprichters Cassandra Baurichter en Martin Kleijn zijn beiden accountants. Onze klanten zijn verzekerd van een betrouwbare, onafhankelijke, objectieve partner die uitsluitend hun belangen behartigt.

Het team van Bovi & Ox heeft ruime ervaring in family office opdrachten en alle (complexe) boekhoudkundige taken die hieronder vallen. Zo verzorgt Bovi & Ox financiële rapportages op maat en diverse complexe administraties.

Cassandra Baurichter  director/accountant 

Martin Kleijn

Martin Kleijn  director/accountant 

“Dankzij de expertise van Bovi & Ox hebben onze cliënten veel meer zicht op hun financiële ontwikkelingen. Het is erg fijn om te kunnen vertrouwen op een partner met zulke specialistische kennis.”

“Bovi & Ox heeft duidelijk verstand van zaken wanneer het gaat om finance. Zowel privé als zakelijk worden onze belangen zeer goed behartigd, en altijd op vertrouwelijke basis.”

Veelzijdig, net als onze klanten

Ons dienstenaanbod is net zo veelzijdig als de families en de family offices die wij vertegenwoordigen. De financiële en administratieve werkzaamheden die we voor onze klanten uitvoeren, omvatten doorgaans een combinatie van de volgende activiteiten:

Financieel

 • Financiële administratie
 • Opstellen financiële rapportages
 • Optimaal betaalproces 
 • Bewaken uitstaande vorderingen
 • Samenvoegen zakelijke en private vermogen

Fiscaliteit

family office bovi ox
 • Fiscale aangiften voor zowel zakelijk als privaat vermogen
 • Samenstellen van administratie
 • Belastingplanning
 • Estate planning
 • (Her)structureren van entiteiten

Familie-erfgoed

familie erfgoed family office
 • Opstellen family governance structuur
 • Vaststelling familiedoelstelling(en)
 • Financiële educatie (klein)kinderen

Dit is Bovi & Ox

Onafhankelijk

Professioneel

Continuïteit

Integer

Persoonlijk

Servicegericht

Vragen over onze service?

De overige family office services van Bovi & Ox

personal assistance

Personal Assistance

Onze expertise gaat verder dan alleen goede accountancy. Bij ons kunt u terecht voor al uw persoonlijke financiële zaken. Van verzamelen tot investeren en van inventariseren tot uitbesteden.

Bekijk onze PA diensten

Uw veilige thuishaven

U kunt uw administratie en accountancy met een gerust hart bij onze family office onderbrengen. Bovi & Ox vormt de veilige basis om optimaal van uw vermogen te genieten.

 

 • Lid van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants
 • Directie met ruim drie decennia ervaring in de financiële sector
 • ISO-9001 en ISO-27001-gecertificeerd 

“We hebben een goed rustig gevoel nu Bovi & Ox veel van onze financiële werkzaamheden doet. Onze processen verlopen veel efficiënter. We weten dat het team er altijd goed en alert bovenop zit.”

“De betrokkenheid en servicegerichtheid van Bovi & Ox is erg opvallend. Er wordt serieus en met grote inhoudelijke kennis voor ons gewerkt. We zijn vaak verrast over het anticiperen en meedenken van Bovi & Ox.”

Onze certificaten en lidmaatschappen

Heeft u vragen over onze services?