Onze visie

In de financiële wereld volgen nieuwe ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Bovi & Ox staat cliënten terzijde om grip te krijgen op hun financiële situatie en de koers voor de toekomst te bepalen. We maken de weg vrij voor  vermogensambities, zowel zakelijk als privé. Hoe wij dit voor ogen hebben, leest u hier.

Meer over onze visie

De menselijke component maakt het verschil 

“Klanten een bijzondere ervaring bezorgen, door een gastheer te zijn die anticipeert op de behoeften van zijn gasten”. Zo omschreef de iconische Charles Eames zijn rol als meubelmaker in relatie tot zijn klanten. Een beeld waar Bovi & Ox zich sterk in herkent. Dienstbaarheid en inlevingsvermogen – waarbij de menselijke component het verschil maakt – staan centraal bij onze werkwijze. We geloven in de uniciteit van het individu. Vermogende cliënten vergen wat ons betreft een bijzondere aanpak, waarbij rekening wordt gehouden met de mens achter het bedrijf.

Ervoor zorgen dat geld gelukkig maakt

Van strategieën om vervroegd met pensioen te gaan tot advies met betrekking tot schenkingsregelingen en erfbelasting, dan wel goed overzicht te hebben waaruit het familievermogen bestaat en hoe het rendeert; elke cliënt bewandelt een uniek pad. Wat de wensen en vragen van u of uw cliënten ook zijn, onze dienstverlening is erop gericht dat men ten volste van hun vermogen kan genieten en rust ervaart, in de wetenschap dat alle financiën goed en (fiscaal) optimaal geregistreerd zijn.

personal development

Ambitieuze groeidoelen toegankelijker maken

Onze medewerkers vormen het hart van onze organisatie. Met werklust, geduld en kracht zetten zij zich in om de financiën van kapitaalkrachtige families te stroomlijnen. Zij passen hun boekhoudkundige expertise iedere dag weer toe om ambitieuze groeidoelen toegankelijker te maken. Een werkwijze die we ook intern toepassen. We hechten veel waarde aan het welzijn van ons team en investeren in persoonlijke ontwikkeling.

sky

Toegewijd aan samenwerking

Bij Bovi & Ox geloven we in langdurige samenwerkingen. Onderling vertrouwen op elkaars expertise is hierbij essentieel. Vanuit onze accountancy-achtergrond verrichten we uiteenlopende boekhoudings- en administratiegerelateerde werkzaamheden voor onze cliënten.

Intermediair voor alle vermogenskwesties

Ter ondersteuning van onze financiële werkzaamheden onderhouden we al vele jaren nauwe betrekkingen met partners uit verschillende disciplines. Wij stellen u ons netwerk, bestaande onder meer uit zorgvuldig geselecteerde fiscalisten, estate planners, notarissen, juridisch adviseurs en banken, graag ter beschikking.

Wat mogen wij voor ú betekenen?

Gelooft u ook in de kracht van samenwerken? En bent u benieuwd wat Bovi & Ox voor u kan betekenen? We maken graag kennis met u om uw wensen en doelen te bespreken.

Bovi ox iso

“We hebben een goed rustig gevoel nu Bovi & Ox veel van onze financiële werkzaamheden doet. Onze processen verlopen veel efficiënter. We weten dat het team er altijd goed en alert bovenop zit.”

“De betrokkenheid en servicegerichtheid van Bovi & Ox is erg opvallend. Er wordt serieus en met grote inhoudelijke kennis voor ons gewerkt. We zijn vaak verrast over het anticiperen en meedenken van Bovi & Ox.”

Heeft u vragen over onze services?