Onze missie

In de complexer wordende financiële wereld is het voor vermogenden behoorlijk uitdagend om het overzicht te bewaren in de financiële situatie, laat staan de financiële documentatie van het bedrijf op orde te houden. Er komt dan ook bijzonder veel bij kijken. Boekhoudkundige taken vergen het nodige uitzoekwerk en nemen hierdoor veel kostbare tijd in beslag, wat hen belet om ten volste van hun vermogen te genieten. Bovi & Ox gelooft dat het anders kan en is ervan overtuigd dat beschikken over vermogen deuren moet openen.

Meer over onze missie

Onze werkwijze

Met onze specialistische, boekhoudkundige expertise maken we ambitieuze groeidoelen toegankelijk. Door ons te focussen op alle zaken achter de voordeur zorgen we ervoor dat vermogenden zich op hun passies kunnen blijven richten. En dat geld echt gelukkig maakt.

We verzorgen voor u of uw cliënten onder meer financiële rapportages, fiscale aangiftes en de bewaking van openstaande betaalopdrachten. (Een totaaloverzicht van de financiële werkzaamheden die wij verrichten, vindt u hier.)

Martin Kleijn

Onze inspirator: de os

Bovi & Ox maakt de weg vrij voor vermogensambities. We laten ons niet voor niets laten inspireren door de os (bovi is Latijn voor os). Kracht, geduld, werklust en het aangeboren vermogen om doelen te bereiken; het zijn stuk voor stuk kenmerken die wij met onze klanten delen. De accolades in ons logo staan voor de hoorns van de os en symboliseren de veilige basis die we voor klanten zijn.

Onze kernwaarden

Onafhankelijkheid

Als onafhankelijk accountantskantoor richten onze werkzaamheden zich op boekhoudkundige, belasting-gerelateerde en administratieve vraagstukken. Overige zaken, zoals vermogensbeheer, juridisch advies en estate planning, worden belegd bij een partner van uw keuze. Zo zijn klanten ervan verzekerd dat uitsluitend hún belangen worden behartigd.

Professionaliteit

Bovi & Ox is lid van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Onze ISO 9001-certificering geeft blijk van onze vakkundige en kwalitatieve manier van werken.

Continuïteit 

Onze financiële diensten zijn gericht op het versnellen en vereenvoudigen van financiële processen, wat ten goede komt aan de continuïteit en wendbaarheid van de bedrijven van onze klanten.

Integriteit

Vertrouwelijkheid en zorgvuldige omgang met persoonlijke data staan centraal bij onze werkwijze. Onze ISO 27001-certificering geeft de waarborg dat wordt gewerkt volgens absolute geheimhouding.

Servicegerichtheid

Weten wat onze klanten drijft is wat ons beweegt. Ons team van specialisten ondersteunt op vakkundige wijze bij een keur aan zakelijke en private financiële aangelegenheden.

Persoonlijke benadering

Bij Bovi & Ox houden we rekening met de mens achter het bedrijf. We houden ons voortdurend bezig met de professionele kant van het persoonlijke leven en nemen de wensen en werk- en leefomstandigheden van klanten hierbij als uitgangspunt.

Onze ondersteuning

Binnen de wereld van accountantskantoren neemt Bovi & Ox een unieke positie in door clienten zowel in het private als zakelijke domein te ondersteunen. Indien gewenst ondersteunen wij hen ook facilitair met professionele personal assistance.

Uw intermediair voor al uw vermogensvragen

Ook bij vraagstukken die buiten onze expertise vallen, zoals vermogensbeheer, estate planning en corporate filantropie, zijn cliënten bij ons aan een vertrouwd adres. Wij stellen graag ons netwerk zorgvuldig geselecteerde professionals ter beschikking voor het stroomlijnen van vermogenszaken. Indien gewenst regelen en begeleiden wij de samenwerking met externe specialisten. Zo hebben cliënten nergens meer omkijken naar en kunnen zij vertrouwen op één centraal aanspreekpunt voor al hun vragen.

Wat mogen wij voor ú betekenen?

Bent u benieuwd wat Bovi & Ox voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op; we maken graag kennis met u.

Bovi ox iso

“We hebben een goed rustig gevoel nu Bovi & Ox veel van onze financiële werkzaamheden doet. Onze processen verlopen veel efficiënter. We weten dat het team er altijd goed en alert bovenop zit.”

“De betrokkenheid en servicegerichtheid van Bovi & Ox is erg opvallend. Er wordt serieus en met grote inhoudelijke kennis voor ons gewerkt. We zijn vaak verrast over het anticiperen en meedenken van Bovi & Ox.”

Heeft u vragen over onze services?