Professionele personal assistance bij úw family office

Bovi & Ox begrijpt als geen ander wat kapitaalkrachtige families bezighoudt. Naast ons brede aanbod financiële en administratieve diensten staan wij u of uw family office graag bij met personal assistance diensten. Of het nu gaat om alledaagse zaken of het organiseren van speciale gelegenheden, wij dragen zorg voor alle zaken achter de voordeur. Uw bijzaken zijn onze hoofdzaken. Opdat men optimaal kan genieten van vermogen en er deuren opengaan.

  

Bekijk ons dienstenaanbod
een aanspreekpunt

{ Eén aanspreekpunt }

Eén partij die snel, accuraat en overzichtelijk de gewenste financiën en persoonlijke zaken beheert en aanstuurt. 

betrouwbare PA

{ Betrouwbare dienstverlening }

Wij houden van heldere communicatie. In Bovi & Ox vindt u een loyale partner die uitsluitend úw belangen behartigt.

veiligheid

{ Absolute discretie }

Privacy staat bij ons voorop. Veiligheid en discretie vormen het fundament van onze organisatie. 

Kwalitatief, professioneel en uiterst persoonlijk

{ Kwalitatief } 

Bovi & Ox heeft veel ervaring met vermogende cliënten en aanverwante entiteiten. Met onze ruime ervaring in PA-diensten brengen we de kwaliteit van leven op een nog hoger niveau. Zo blijft meer tijd over voor datgene waar de interesses naar uitgaan.

{ Professioneel }

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Afspraak is afspraak. En wanneer wij het regelen, regelen wij het goed. Bij onze werkzaamheden maken we te allen tijde gebruik van een beveiligde werkomgeving, zodat de privacy gewaarborgd blijft.

{ Persoonlijk }

Een goede samenwerking begint bij wederzijds vertrouwen in elkaars professionaliteit. In onze aanpak houden we expliciet rekening met de mens achter het bedrijf. We bieden advies op onderdelen waar behoefte aan is. Behulpzaamheid, inlevingsvermogen, vriendelijkheid en vanuit persoonlijkheid verbinding maken is wat onze werkwijze kenmerkt. 

“Bovi & Ox heeft duidelijk verstand van zaken. Zowel privé als zakelijk worden onze belangen zeer goed behartigd, en altijd op vertrouwelijke basis.”

Veelzijdig, net als onze cliënten

Ons aanbod personal assistance diensten is net zo veelzijdig als de vermogenden die wij vertegenwoordigen. Onze dienstverlening omvat zowel zakelijke als private aangelegenheden op het gebied van personal assistance. U kunt bij ons terecht voor (een mix van) onderstaande drie pakketten. 

Personal Assistant Business

 • Ondersteunen directeur
 • Organiseren van reizen, evenementen en beurzen
 • (Complex) agendabeheer
 • Notuleren van vergaderingen
 • Correspondentie en administratie

Virtual Assistant Business

family office bovi ox
 • Backoffice werkzaamheden
 • Organiseren van reizen, evenementen en beurzen
 • Telefoonservice
 • (Complex) agendabeheer
 • Correspondentie en administratie

Personal Assistant Family

personal assistance
 • Organiseren diners en (benefiet)feesten
 • Sparringpartner goede doelen
 • Gastvrouw
 • Taxi en ondersteunen ziekenhuisbezoek
 • Organiseren kinderfeestjes
 • Coördineren housekeeping

Dit is Bovi & Ox

Onafhankelijk

Professioneel

Continuïteit

Integer

Persoonlijk

Servicegericht

Vragen over onze service?

De overige family office services van Bovi & Ox

personal assistance

Finance

We zijn gespecialiseerd in accountancy en administratie. We verzorgen financiële rapportages op maat en diverse complexe administratieve werkzaamheden, waaronder: consolidaties, jaarrekeningen, tussentijdse cijfers, fiscale aangiftes, voorbereiden en klaarzetten van het betalingsproces en bewaking van uitstaande vorderingen. Kortom: financiële aangelegenheden zijn bij ons in goede handen.

Bekijk onze Finance services

Wij weten wat u drijft

Family office cliënten hebben behoefte aan een persoonlijke aanpak die ervoor zorgt dat hun vermogen hen niet beperkt, maar juist extra mogelijkheden biedt.

Uw aanspreekpunt c.q. belangenbehartiger bij ons veelzijdige aanbod Personal Assistance diensten is niemand minder dan Yvonne van Dongen. Met decennialange ervaring in het dynamische bedrijfsleven en de entertainmentindustrie heeft zij zich ontwikkeld tot iemand die werkt op een zeer klantvriendelijke en accurate manier. Met haar doortastendheid en groot organisatorisch vermogen is het coördineren van PA-diensten haar 100% toevertrouwd.

Haar motto? “Diensten leveren die net een tikkeltje meer bieden”.

Uw veilige thuishaven

U kunt uw personal assistance behoeften met een gerust hart bij onze family office onderbrengen. Bovi & Ox vormt de veilige basis om optimaal van uw vermogen te genieten.

Ook op financieel gebied ontzorgen we u graag:

 

 • Lid van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants
 • Directie met ruim drie decennia ervaring in de financiële sector
 • ISO-9001 en ISO-27001-gecertificeerd 

“De betrokkenheid en servicegerichtheid van Bovi & Ox is erg opvallend. Er wordt serieus en met grote inhoudelijke kennis voor ons gewerkt. We zijn vaak verrast over het anticiperen en meedenken van Bovi & Ox.”

Heeft u vragen over onze services?