Wat doen wij?

Bovi & Ox steunt op twee pijlers

Bovi & Ox ondersteunt kapitaalkrachtige families (met en zonder tussenkomst van een single family office). Onze werkzaamheden zijn gefundeerd op onderstaande twee pijlers.

Finance 

Regelen van alle zakelijke en private aangelegenheden op het gebied van accountancy, administratie en belasting. Opstellen van samengevoegde/geconsolideerde rapportages op maat van zowel zakelijk als privaat vermogen ten behoeve van het totaaloverzicht alsmede de fiscale aangiften.

Bekijk onze Finance services

Personal Assistance

Onze expertise gaat verder dan alleen goede accountancy. Bij ons kunt u terecht met al uw persoonlijke financiële zaken. Van verzamelen tot investeren, van inventariseren tot uitbesteden. Organiseren van reizen, diners, hotels, agenda beheer, kinderopvang regelen, taxi diensten, kaarten regelen voor speciale concerten/evenementen.

Bekijk onze PA diensten

Bovi & Ox is een veilige basis. Een partner die weet wat u drijft en u de kennis en inspiratie biedt die u nodig heeft.

Wij zijn een onafhankelijk accountantskantoor, wij zijn geen vermogensbeheerder en ook geen juridisch adviseur. Wij doen waar wij goed in zijn en dat is het bundelen van onze ervaring en expertise op het gebied van family office. Wij werken graag samen met uw eigen vertrouwde adviseurs.

Heeft u vragen over onze diensten?