In de complexiteit van de monetaire wereld is het voor vermogenden steeds uitdagender het overzicht te houden in hun financiële situatie. Voor hen is er de  private office. Een private office, beter bekend als family office, staat welgestelden met een groot privaat vermogen bij met advies en begeleiding rondom diverse geldzaken. Hieronder valt zowel vermogen afkomstig uit bestaand familiekapitaal als vermogen verkregen uit recent ondernemerschap.

Private office neemt dagelijkse zorg uit handen

Private offices kunnen op verschillende manieren de dagelijkse zorg uit handen nemen:

  • Verzorging van complexe administratie voor een vloeiende financiële afwikkeling;
  • Verzorging van (periodieke) financiële rapportages met inzicht in vermogensontwikkelingen;
  • Ondersteuning middels PA-diensten, zoals agendabeheer en het organiseren van zakelijke reizen en reizen in de privésfeer en alles wat daarbij komt kijken (het boeken van hotels, diners, concerten en dergelijke);
  • Verzorging van het betalingsproces inclusief het klaarzetten van de betalingen, zodat laatstgenoemde slechts geaccordeerd hoeven te worden;
  • Administratief beheer van onroerend goed in binnen- en/of buitenland;
  • Bewaking van openstaande vorderingen.

Het is aan de vermogenden in kwestie welk van bovenstaande en aanverwante zaken bij de private office worden ondergebracht.

Bovi & Ox: de vertrouwelijke basis

Private office Bovi & Ox vormt de vertrouwelijke basis om optimaal van vermogen te genieten. Bovi & Ox draagt zorg voor álle zaken achter de voordeur en biedt specialistische, financiële kennis waarop ondernemingen desgewenst generaties lang kunnen voortbouwen.

Ons gedreven team van professionals heeft oog voor alle ontwikkelingen in de financiële situatie en externe factoren die hierop van invloed zijn. Onze flexibele werkwijze, persoonlijke aandacht voor de klant en uitvoerige kennis en kunde, laat onze klanten snel, accuraat en adequaat inspelen op actualiteiten.

Voor financiële en organisatorische aspecten van vermogend zijn bent u bij Bovi & Ox aan het juiste adres. Voor aanvullende vormen van vermogensbeheer, zoals fiscaal en juridisch advies en/of assistentie, stellen wij klanten en partners graag ons netwerk ter beschikking.

Zoals u mag verwachten staan discretie, kwaliteit, continuïteit, onafhankelijkheid en IT-beveiliging (waarvoor Bovi & Ox binnenkort het ISO 27001-certificaat ontvangt) centraal bij de uitvoering van de werkzaamheden.

Bovi en Ox opereert als zelfstandige multi-family office, maar staat ook single-family offices bij op het gebied van financiële verslaggeving.

Meer weten?