Om uw vermogen en alles wat daarbij komt kijken in goede banen te leiden, is veel expertise nodig. Daarom gaat de dienstverlening van Bovi & Ox verder waar andere family offices ophouden. Dankzij ons grote professionele netwerk zijn we cliënten en family offices die wij ondersteunen optimaal van dienst met financiële dienstverlening in de breedste zin van het woord.

Uw specialist op het gebied van finance

Dankzij onze achtergrond in de accountancy ligt de specialiteit van Bovi & Ox op het gebied van finance. Ons dienstenaanbod bestaat onder andere uit activiteiten in de volgende vakgebieden:

Zorgvuldig geselecteerde professionals

Ook voor allerlei andere vermogensgerelateerde zaken bent u bij ons aan een vertrouwd adres. Omdat veel financiële diensten met elkaar in verband staan, beschikt Bovi & Ox over een groot netwerk van zorgvuldig geselecteerde professionals met wie we uw vermogenszaken stroomlijnen. Ons netwerk bestaat onder andere uit:

  • Fiscalisten c.q. fiscaal adviseurs
  • Financieel planners
  • Vermogensbeheerders
  • Banken
  • Juridisch adviseurs
  • Advocaten
  • Notarissen
  • Estate planners

Onafhankelijk en objectief

Als accountantskantoor met expertise in family office en finance support opereert Bovi & Ox onafhankelijk en objectief. Bij een vermogensgerelateerd vraagstuk dat buiten onze focus valt, blijft onze rol dan ook beperkt tot een adviserende rol.

Na een behoefte-inventarisatie stellen we een aantal specialisten voor waarvan wij verwachten dat zij uitstekend aansluiten bij de wensen van de cliënt. Daarbij adviseren we uitsluitend specialisten met wie wij goede ervaring hebben. De cliënt behoudt zelf echter de volledige vrijheid om hierin de specialist van zijn of haar voorkeur te kiezen.

Eén centraal aanspreekpunt

Hoewel de cliënt rechtstreeks contact heeft met deze externe partij, houden we het voor u wel zo overzichtelijk mogelijk. Bovendien nemen we u zoveel mogelijk regelwerk uit handen. Zo begeleiden wij de samenwerking met externe specialisten. Daarbij zorgen wij dat zij alle benodigde informatie aangeleverd krijgen om financiële zaken zo goed mogelijk te stroomlijnen.

Veilig en vertrouwd

In de werkwijze van Bovi & Ox staan veiligheid en integriteit voorop. Wij doen er dan ook alles aan om veilig en vertrouwelijk met vermogenszaken om te gaan. Naast lid van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants zijn we ISO-9001- en ISO-27001-gecertificeerd, waarmee u ervan verzekerd bent dat vermogenszaken bij Bovi & Ox in veilige en vertrouwde handen zijn.

Wat mogen wij voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat Bovi & Ox en haar geselecteerde specialisten kunnen betekenen in uw vermogensgerelateerde vraagstukken ? Neemt u gerust contact met ons op; we maken graag kennis met u.

Neem contact op